Sloturi cu RTP mare – Top 10 titluri pe care le poți juca în cazinourile românești

Autor: admin
Sloturile sunt cele mai distractive jocuri de noroc, dar mai distractive este când câștigi la ele. Noi am selectat top 10 sloturi cu RTP mare din cazinourile românești. RTP-ul este raportul dintre suma câștigurilor și suma pariurilor, adică ce procentul din banii pariați care se întorc la jucători sub formă de câștiguri.
Sloturi RTP Temă RTP Caracteristici speciale Joacă aici!:
Coroană Lingouri Cristale 97,14%
Simbol Wild ,Simbol Scatter ,9 linii de plată
NetBet
Capitan corabie Cufăr comoară Carți joc 97,06%
Simbol Wild ,Simbol Scatter ,9 linii de plată
NetBet
Trifoi 4 foi Potcoave Elf Norocos 95,03% – 97,02%
Jackpot Progresiv ,25 linii câștig ,Simbol Mystery
Fortuna
Femeia Cărți de credit Bancă și Lingouri 96,11%
Jackpot progresiv ,Simbol Scatter ,Simbol Wild 5.000x
Unibet
Fructe Șeptari Coroană 94,19% – 96,37%
4 Jackpoturi progresive ,Simboluri Scatter ,Simboluri Wild
Mr Bit
Rich Wilde Cat Wild Gâsa de aur 96,25%
Simbol Shield Medusa ,Simboluri wild care plătesc 1.000x ,Rotiri gratuite
Vlad Cazino
Pistolari Șeptari Seif 96,70%
Învârtiri Wild ,Rotiri gratuite ,Câștig de până la 50.000 fise
888casino
Simboluri de film Tron Blazon 96,40%
243 combinații de plată ,Simboluri Wild ,Simboluri Scatter
SlotV
Personaj de aventură Comoară Simbol Aztec 95,50% – 96,50%
7776 linii de pariere ,Premiu maxim 10.804xmiza ,Câștiguri cu rotiri gratuite
MaxBet
Natură Zâne Flori 96,63%
Câștig de 7.500x miza ,Simbol Scatter ,400 linii perierz
Betano

Acestea sunt sloturile care plătesc cele mai bine de la principalii furnizori de software din domeniul jocurilor de noroc. Le găsiți în cele mai bune cazinouri din România. Nu toate au notorietate mare, dar vă asigurăm, toate plătesc bine. Jucătorii nu au timp să caute prin mii de titluri după cele cu RTP mare, așadar am preluat noi această sarcină. Noi avem cele mai multe informații despre cele mai bune sloturi din cazinourile românești.

Unele dintre ele au notorietate mare, altele au o grafică impecabilă, iar altele se mândresc cu mii de linii de pariere. Fiecare are ceva special, dar cu siguranță toate au lucru în comun – un RTP extraordinar de bun. Noi le-am selectat pe cele mai bune și vi le descriem detaliat, astfel încât să vă facem alegerea mai ușoară.

Listă Top 10 Sloturi Online cu RTP mare

Shining Crown – RTP 94.19% – 96.70%

Comparativ cu celelalte titluri de sloturi din lista noastră, Shining Crown nu are un RTP neașteptat de mare. Însă, am ales acest slot pentru că este cel mai cunoscut și cel mai jucat dintre sloturile producătorului de software EGT . Faptul că este extrem de accesat înseamnă că are cotă de pariere mare, iar cele 4 Jackpoturi progresive plătesc destul de des. Din acest motiv recomandăm jocul printre păcănele cu RTP mare.

Încercați varianta demo Shining Crown aici

Joaca aici!

Shining Crown poate fi jucat în orice cazinou de top online din România. Are toate caracteristicile jocurilor EGT: jackpoturi progresive, simboluri Wild și Scatter, funcția Gamble. Jocul are 10 linii de plată, 5 role și 3 rânduri. Miza de pariere este foarte flexibilă, de la 10 la 200 de credite. Are un design clasic dar captivant, cu fructe și șeptari. Este foarte apreciat de jucătorii din toată lumea.

Wild Wild West: The Great Train Heist – 96.70% RTP

La acest slot de la software NetEnt nu se câștigă sume exorbitante, dar se câștigă destul de des. Este tipul de slot cu variație moderată, deci câștigurile sunt mai dese și mai mici. Însă, se poate câștiga 500x miza, un câștig fair-play. Jocul are unul dintre valori mari RTP slot și un joc bonus, unde se poate câștiga până la 50x miza de pariere. Caracteristica principală a jocului cu bandiți sunt rotirile gratuite.

Wild Wild West: The Great Train Heist RTP Slot

Joaca aici!

Jocul este printre sloturi cu cel mai mare RTP și are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Bonus Pick and Click se încasează la 3 simboluri bonus pe anumite linii. Slotul are funcție de rotiri gratuite, care vor fi din plin. Are 4 simboluri Wild cu multiplicatori. Câștigul maxim poate ajunge la 500x miza. Miza este destul de flexibilă, valoarea fisei pleacă de la 5 RON și ajunge la 500 RON, iar miza poate fi fixată de la 1 la 10.

Lucky Pot – RTP 95.03% – 97.02%

Acesta este unul dintre jocurile cu valori mari RTP slot, produs de Synot. Este un furnizor de software mai puțin popular, dar cu jocuri interesante. Lucky Pot are RTP variabil, deci cazinoul îl poate fixa între 95.03% și 97.02%. De obicei cazinourile îl fixează la 96% sau mai mult. Designul jocului este bazat pe simboluri irlandeze. Jocul are 4 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată.

3 Lucky Pots slot demo game

Jocul are volatilitatea este medie, cu un Jackpot de 1.100x miza. Miza poate fi setată la valoare dorită fiind un slot cu plăți mari. Pariul minim este de 0,10 RON. Simbolurile Mystery sunt reprezentate de oala norocoasă cu galbeni. Sunt simboluri Scatter care plătesc aleator când apar 3 dintre oriunde role. Se câștigă de la 1x la 64x miza. Dacă găsiți 4 simboluri Mystery plătesc între 4x și 128x miza pariului.

Rich World – RTP 97.14%

Rich World este printre acele sloturi cu cel mai mare RTP din seria producțiilor EGT. În general jocurile EGT nu depășesc rata RTP de 96% . Slotul se joacă pe 25 de linii de plată mobile. Simbolurile speciale Wild și Scatter sunt reprezentate de bancă și milionar. Jocul face parte din cele mai bune sloturi progresive Microgaming Simbolul care plătește cel mai bine este cel cu femeia. Acesta va aduce o plată de 5.000x miza pariată.

Rich World RTP Slot

Joaca aici!

Jocul are și rotirile gratuite în funcție de numărul de simboluri Scatter obținute pe role. Pentru 3 simboluri se primesc 15 rotiri. La 5 simboluri Scatter se activează 25 de rotiri gratuite. Ca orice joc EGT, Rich World are 4 Jackpoturile progresive și funcția Gamble. Miza de pariere este flexibilă, de la 25 la 500 credite.

Just Jewels Deluxe – 97.14% RTP

Acest joc produs de Novomatic este printre cele cu cel mai mare RTP la sloturi. Este un joc vechi, cu grafică clasică, care atrage doar datorită RTP-ului mare, pentru că designul nu ține pasul cu jocurile moderne. Însă, jocul are variație mediu-mare, deci plătește rar dar foarte bine. Are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Miza de pariere este extrem de flexibilă, de la 0,2 credite la 50.

Versiunea demo a jocului

Coroana este simbolul care plătește cel mai bine. 5 coroane pe o linie aduc un câștig de 25.000x miza. Simbolul Scatter este semnul €, și se plătește de pe orice poziție în combinație de minim 3. La 5 simboluri Scatter se câștigă 2.500x miza. Jocul are funcția Gamble disponibilă atunci când nu se joacă pe modul Auto. La Gamble pariul poate fi de 25.000x.

Rich Wilde and the Shield of Athena – RTP 96.25%

Slotul produs de Play’n go produs de este unul dintre jocuri ca la aparate cu RTP mare, peste 96%, ideal pentru orice slot. Jocul este foarte ofertant, se vede că este o producție relativ nouă, din 2020, pentru că are și un design foarte frumos dar și multe caracteristici. Se joacă pe 5 role, 3 rânduri și are 10 linii de plată.

Rich Wilde and the Shield of Athena

Personajul este unul de poveste, Rich Wilde, care trebuie să descopere comoara. Este un joc cu volatilitate mare, cu câștig maxim de 10.000x miza. Funcția Medusa este unul dintre atuurile jocului, care aduce rotiri gratis și blochează câștigurile. Simbolul Rich Wilde wild plătește 1.000x miza, dacă nimeresc 5 simboluri similare pe o linie de plată.

Captain’s Treasure – RTP 95.50% – 97.05%

Acesta este un joc clasic, cu grafică foarte interesantă și coloană sonoră captivantă, chiar dacă a fost eliberat de Playtech în 2013. Este unul dintre jocurile cu RTP mare, foarte ofertant. Căpitanul Treasure este un personaj misterios și atrăgător care îți poate umple contul cu bani. Are 6 role și 4 rânduri, cu 50 de linii de plată.

Captains’s Treasure RTP Slot

Jocul are simboluri Wild și Scatters care te pot ajuta să câștigi până la 100.000x pariul pe linie în runda bonusurilor gratuite pentru rotiri! Simbol golden Wilde, sub formă de monede de aur, te ajută să obți câștiguri mai mari. Primești rotiri gratuite cu simbolurile Wild cu răspândire. Jocul are și un buton care te îndrumă către jocurile noi din aceeași serie, cum ar fi Forbidden Forest sau Reign of Ice.

Game of Thrones 243 ways – 96.40% RTP

Microgaming a scos pe piață acest joc în 2014. Cele 4 regate Game of Thrones care se luptă pentru Tronul de Fier se transformă în jocul de păcănele cu RTP mare. Doar că în slotul cu 5 role și 3 rânduri, cele mai interesante sunt cele 4 tipri de bonus: Bonus Wild, Bonus Divizat Stacked, Bonus Scatter, Bonus Rotiri gratuite. Acestora li se adaugă o caracteristică Gamble. Slotul produs de Microgaming este foarte ofertant, pentru că are 243 de modalități de plată.

Incercati varianta demo Game of Thrones slot aici

Joaca aici!

Este un joc cu variație mediu-mare, deci câștigurile vin mai rar, dar sunt mai bogate. Cel mai mare câștig pe care-l puteți încasa este de 20.250x miza de pariere. Casa Baratheon are 8 rotiri gratuite cu multiplicator de 5x. Casa Lannister are un bonus cu 10 rotiri gratuite cu multiplicator 4x. Casa Stark are un bonus de 14 rotiri gratuite și multiplicator 3x. Casa Targaryen are 18 rotiri gratuite cu multiplicator de 2x.

John Hunter and the Aztec Treasure – RTP 95.50% – 96.50%

Slotul este pe lista de jocuri ca la aparate cu RTP mare, dar rata RTP poate să fluctueze de la 95.50% la 96.50%. Volatilitatea este medie spre mare, deci câștigul poate veni mai rar. Însă, cel mai mare câștig ajunge la peste 7.000x miza de pariere. Jocul are o serie de Jackpoturi premiu, deci este un joc care ar trebui să intereseze jucătorii pasionați.

John Hunter and the Azteck Treasure

Printre simbolurile cu animale sălbatice din junglă, poți da de simbolurile Wilde care apare pe rolele 2,3 și 4 și înlocuiește simbolurile lipsă. Fiecare rotire poate avea până la 7.776 modalități de câștig. Mizele de pariere sunt foarte maleabile, între 0,20 RON și 100 RON. Slotul este produs de Pragmatic Play, scos pe piață în 2019, deci are toate caracteristicile jocurilor moderne.

Wings of Riches – RTP 96.63%

Wings of Riches este unul dintre sloturi cu RTP mare de la NetEnt. Jocul este printre cele mai populare din cazinourile românești. Are potențial mare de câștig cu toate că are volatilitate medie. Câștigul cel mai mare poate fi de până la 7.500x miza, cu ajutorul multiplicatorului progresiv. Se joacă pe 5 role, 3 rânduri și 20 linii de câștig.

Wings of Riches

Simbolul Wild este în formă de păpădie și se împrăștie. Câștigurile mari sunt declanșate de funcția de rotiri gratuite. Trei simboluri Scatter reprezentate de libelulă pot aduce 10 rotiri gratuite. Câștigurile de pe linia miză aduc rotiri gratuite cu multiplicator de la 1x la 5x. Jocul poate fi jucat aproape în toate cazinourile din România, fiind unul dintre cele mai populare.

Sloturi noi

În general, companiile de software încearcă să iasă pe piața jocurilor de noroc cu cel un produs nou în fiecare an. Sloturile noi capătă popularitate mai greu, pentru că jucătorii în general preferă să joace la sloturile cu popularitate. Însă, jocurile noi ar trebui încercate fără reținere, pentru că în general au caracteristici noi, interesante, și simboluri care plătesc foarte bine.

Top Cazinou Bonus Sloturi Evaluare Link Sigur
100% până la 2.000 RON + 300 rotiri gratuite 400+
5 ★ out of 5
www.888casino.ro Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi; 100% până la 2.000 RON + 300 rotiri gratuite. Depunere min. 50 RON; cerințe de rulaj de 30x în 60 zile. Pentru bonus întreg, contul trebuie validat. Câștigurile sunt limitate la 2.500 RON.

Jocurile au în general valori mari RTP slot. Unele dintre ele au volatilitate mică, se câștigă destul de des, dar puțin. Acestea tind să aibă un RTP mai mare. Sloturile care au RTP mai scăzut au volatilitate mare. Plătesc mai rar, dar câștigurile maxime sunt impresionante. Și sloturile noi păstrează simbolurile Wild și Scatter preferate de jucători, dar unele vin cu elemente noi. Dacă ești gata, poți juca sloturi gratis fără depunere, cu cele mai bune bonusuri din România.

Cele mai noi sloturi cu RTP mare din anul 2024:

  • 2022 Hit Slot (RTP 96,03%, eliberat în 2022, 22 linii de plată)
  • Fruity Time (RTP 96,46%, liberat în 2022, plătește în 8064 locuri
  • Empress Charm (RTP 96,27%, liberat în 2022, 25 linii de plată)
  • Silverback Gold (RTP 92,11%, liberat în 2021, câștig maxim 45.000x)
  • Eye of Atum (RTP 94,2%, liberat în 2022, 10 linii de plată)

Sloturi cu Jackpot uriaș

Pe lângă sloturile cu RTP mare, alte jocuri bănoase pe care le puteți încerca sunt cele cu Jackpot uriaș. Aceste sloturi tind să aibă un RTP mai mic, dar au volatilitate mare. Câștigurile vin mai rar, dar sumele sunt extrem de mari. Jackpoturile sunt progresive, deci se strâng sume impresionante de câștigat. Unele dintre cele mai bune titluri cu Jackpot uriaș sunt de la furnizorul de software Playtech.

Slot cu Jackpot Mare Jackpot
Jackpot Gigant 31.569.690 RON
Monty Pythons Spamalot 4.900.000 RON
Mega Moolah 36.649.371 RON
Burning Hot 806.056 RON

În orice cazino online din România, veți găsi bine evidențiat butonul cu jocuri cu Jackpot. Dai click și se deschid toate jocurile cu Jackpot pe care cazinoul le are în ofertă. Unele dintre cazinourile de top afișează mare inclusiv primele top 3 Jackpoturi la păcănele. Sumele de Jackpot sunt menționate pe iconițele sloturilor, astfel că vei știi exact ce sumă poți să câștigi dacă pariezi la acel aparat.

Întrebări frecvente despre sloturi cu RTP mare

Orice jucător pasionat de sloturi vrea să știe care sunt cele mai profitabile sloturi pe care le poate juca în cazinouri. Profitabilitatea sloturilor depinde de multe variabile, dar RTP-ul este una dintre caracteristicile definitorii, adică raportul dintre suma câștigurilor și suma pariurilor investite de jucători. Iată care sunt cele mai des întâlnite întrebări de la jucători.

1️⃣ Care sunt sloturile la care se câștigă bine?

Sloturile la care se câștigă bine sunt în general sloturile cu RTP mare dar și cele cu Jackpot progresiv. Sunt multe jocuri cu RTP mare, deci cele la care raportul plată/câștig este bine echilibrat. Noi am făcut o listă cu top 10 sloturi cu RTP mare. Am dat exemple de sloturi de la cât mai mulți furnizori de software, pentru a oferi o imagine de ansamblu.

2️⃣ Care este cel mai popular slot cu RTP mare?

În general jocurile cu valori mari RTP slot sunt în fiecare cazino printre cele mai populare. Pe primul loc în ierarhie rămâne Shining Crown. RTP-ul nu este cel mai mare dintre cele selectate de noi ca fiind reprezentative, dar fiind foarte popular, se joacă mult și plătește bine. Așadar, șansele de câștig sunt bune la acest slot.

3️⃣ Care este slotul cu cel mai mare RTP?

În general sloturile greu trec de 97% rata de plată. Sunt puține care au un RTP atât de mare. Slotul Just Jewels Deluxe, cu RTP 97,14% este printe sloturile care plătesc cel mai bine. Cel mai mare câștig al slotului poate fi de 25.000x miza de pariere.

4️⃣ Care sunt cele mai noi sloturi cu RTP mare?

În fiecare an apar sloturi noi, unele cu rată RTP foarte bună, altele cu câștiguri și premii foarte mari. Noi am selectat titluri noi cu popularitate mare, care promit mult. Lista cuprinde sloturi noi scoase pe piață în anul trecut, care deja încep să aibă priză la public datorită caracteristicilor noimenite să atragă jucătorii.

5️⃣ Care este slotul cu cel mai mare câștig?

Cel mai mare câștig pe care-l puteți încasa este la Game of Thrones. Este adevărat, premiul cel mare este de 20.250x miza de pariere, mai mic decât la alte jocuri. Însă, nu ne-am raportat doar la marele premiu care poate fi încasat, cât și la câștigurile care se pot încasa pe parcursul jocului din cele 4 tipuri de bonusuri speciale.

Ultimele articole

Lightning Baccarat

Publicat la: 12 Aprilie 2024

Locații Airbnb Atlantic City

Publicat la: 5 Aprilie 2024

VEZI TOATE POSTĂRILE