Ghid complet pentru un start de succes la casino

Autor: Dan Miro
Întrebați un fan adevărat despre cel mai bun album al trupei lor preferate și există șanse mari să recomande întreaga discografie a grupului. Într-o manieră similară, atunci când sunt întrebați care sunt cele mai bune sfaturi pentru un începător din cazinou, de obicei recomand site-ul meu Cazinouri.info. Are toate informațiile de care ar avea nevoie un novice și atunci când un jucător nu mai este începător și ar dori să folosească câteva tehnici profesionale - am și asta. Dar, având în vedere lățimea și profunzimea informațiilor disponibile la aceasta, recunosc că a croi drum prin ele ar putea fi un pic descurajant pentru cineva care abia începe. De aceea, scriu această postare. În el, voi acoperi doar elementele de bază, cum ar fi cele mai importante puncte de luat în considerare înainte de prima joacă, ce jocuri să începeți, cum să progresați și cum să vă distrați, în timp ce obțineți recompense în bani dulci.
Bine ați venit în Minunata lume a jocurilor de noroc Share on Pinterest

Înainte chiar de primul tău joc

Felicitări! Ești pe cale să intri în lumea minunată a jocurilor online. Dar, ca în orice domeniu cu care nu sunteți obișnuit, este întotdeauna o idee bună să acordați timp pentru obișnuință, pentru învățare și practică. O mișcare inteligentă ar fi să îți faci cercetarea în prealabil. Și dacă doriți să câștigați bani pe parcurs, ați dori să fiți cu adevărat minuțios în ceea ce privește perfecționarea jocului și să folosiți cât mai multe tehnici câștigătoare. Dar să începem din start.

# 1 Cercetare

Înainte de a ajunge chiar la joc, ar trebui să faceți niște cercetări. Care sunt cazinourile care sunt cele mai sigure pentru a juca? Unde puteți găsi cele mai potrivite bonusuri? Ce înseamnă termenii și condițiile și veți putea respecta? În ceea ce privește prima întrebare, sunteți la locul potrivit. Site-ul meu este o biblie pentru jocuri de noroc, care oferă detalii despre cele mai bune dintre cele mai bune site-uri la care puteți juca. Și toate sunt legale.

A doua întrebare – pot să vă ajut și cu asta. Dar, în timp ce pot enumera toate bonusurile cele mai suculente și câteva oferte secrete, depinde de tine să alegi bonusul potrivit pentru tine. De exemplu, dacă vă place să jucați jocuri dealer live, nu vă înscrieți și nu revendicați un bonus care favorizează slot-urile, deoarece veți avea greutăți să îndepliniți condițiile de joc. A treia întrebare este la fel de importantă. Bonusul de bun venit vine cu anumite condiții – fiți pregătiți să vi se ceară să jucați printr-un anumit număr de ori, cel puțin 20, și pentru faptul că unele jocuri, precum sloturile și cărțile de zgâriat, au de obicei mai multă greutate față de cerințele de pariere , în timp ce blackjack-ul, de exemplu, contribuie de obicei numai până la 20%.

# 2 Practica

Practica te face perfect. Și deși nu vă pot promite că veți ajunge neapărat la un jackpot progresiv sau că veți câștiga o mică avere jucând blackjack, ruletă sau baccarat, practica va face cu siguranță diferența atât în portofoliul de joc cât și în cel al jucătorilor. Multe cazinouri online vă oferă acum șansa de a încerca jocurile lor în modul de practică și dacă verificați câteva dintre recenziile mele despre jocuri, veți afla că am multe jocuri încorporate, pentru a încerca fără riscuri, în modul demo. Asigurați-vă că profitați de această opțiune de joc gratuit, precum și petreceți suficient timp observând cum se comportă alți jucători în cazinoul live, de exemplu, înainte de a risca vreunul din banii dumneavoastră.

Vorbind de tabele de distribuitori în direct, la acestea veți avea câteva oportunități uimitoare pe care nu le veți găsi în jocurile RNG, cum ar fi de a paria în spatele unui jucător. Cum functioneazã? Alege pur și simplu un jucător care pare să câștige frecvent și plasează-ți pariul în spatele lor – în acest fel nu va trebui să iei nicio decizie – fie să lovești sau să stai, etc. – dar vei obține un profit atunci când jucătorul câștigă totuși.

# 3 Perfect

Profitați de modul demo Joacă la cazinourile online

Din păcate, nu este garantat că în fiecare zi vei acumula o avere și chiar dacă este posibil să te îmbogățești, vor fi zile bune și zile rele. Ar trebui să acceptați asta din start, că nu veți câștiga tot timpul. De aceea, gestionarea timpului și a banilor sunt vitale. După cum recomandă o campanie responsabilă pentru jocuri de noroc, ‘Când distracția se oprește, opriți-vă’. După ce înțelegeți ideea că vă jucați pentru distracție, există multe modalități de a vă îmbunătăți jocul.

În primul rând, ar trebui să vă gestionați cu înțelepciune fondurile. Nu pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți și nu vă alungiți pierderile. În al doilea rând, aflați nu doar regulile jocului pe care le jucați, ci și detaliile acestuia. De exemplu, s-ar putea să joci un slot la miză minimă atunci când, de fapt, pariul maxim vă va aduce recompensele după. În cele din urmă, explorează tehnici avansate, cum ar fi utilizarea diagramelor strategice și numărarea cărților pentru blackjack și strategii de pariere, cum ar fi sistemul Martingale pentru ruletă.

Cele mai bune jocuri pentru începători

Alegerea celui mai bun tip de joc pentru începători este ușoară. Bineînțeles, sunt sloturile. Și există câteva motive bune pentru care este asa. Sloturile sunt simple de jucat. Nu trebuie să luați decizii vitale. Doar ajustați pariul și apăsați pe „rotire”. Și cel mai mare lucru este că poți paria mai puțin de o liră și totuși să scoți câteva milioane (sau chiar mai mult de 10 milioane de lire sterline), dacă lovești un jackpot progresiv. În cele din urmă, nu puteți face multe lucruri greșite când învârtiți tambururile.

Cu excepția, poate, pariați mai mult decât ceea ce ați intenționat, dar aceasta poate fi o binecuvântare deghizată, deoarece puteți avea o linie de plată câștigătoare sau să declanșați o caracteristică bonus în același spin. Cu toate acestea, dacă preferați să petreceți timp jucând ruletă și blackjack, iată câteva sfaturi bune pentru începători. Pentru început, stați departe de pariurile laterale la blackjack și păstrați-vă jocul la pariurile exterioare la ruletă.

Atât pariurile laterale, cât și cele interne din jocurile respective au plăți tentante, dar există un motiv pentru asta – este destul de puțin probabil să se întâmple. De asemenea, o regulă bună este să căutați o variantă de joc care să aibă un RTP ridicat, reguli simple, clare și cel mai important, sa fie pe gustul tău.

Distracție sau Premii – Le puteți avea pe amândouă

Ar trebui să te relaxezi și să te distrezi, să nu-ți pese dacă câștigi sau pierzi sau ar trebui să fii la ceas calculându-ți șansele de câștig în schimb? Ei bine, depinde de tine, dacă vrei să recurgi la extremități, dar nu văd niciun motiv pentru care nu poți avea ambele. Dacă nu aveți atât de mulți bani pe care doriți să vă distrați și să vă bucurați de câștig, dar să permiteți și anumite pierderi, o ieșire este să vă jucați cu un bonus.

Începeți prin a revendica un bonus de bun venit, care se potrivește stilului jucătorului dvs. și folosiți-l pentru a vă simți în jurul cazinoului. Unii operatori oferă chiar jocuri gratuite, ceea ce înseamnă că veți primi o anumită sumă de bani și șansa de a vă păstra câștigurile potențiale doar pentru înregistrarea pe site-ul cazinoului, chiar înainte de depunere. Apoi, odată ce bonusul de bun venit este jucat, dacă ați ales un cazinou de top, veți avea o mulțime de oportunități pentru a continua să obțineți gratuități sub formă de puncte VIP, bonusuri zilnice, săptămânale sau specifice jocului etc.

Ultimele articole

Iolanda Balaș

Publicat la: 12 Martie 2024

Lia Manoliu

Publicat la: 8 Martie 2024

Ivan Patzaichin

Publicat la: 5 Martie 2024

VEZI TOATE POSTĂRILE