Cazinouri VR - sunt operatorii gata pentru viitorul jocurilor de noroc online

Autor: Dan Miro
Când vine vorba de tehnologia VR, există multe opinii. Unii îl clasifică ca un gimmick care va fi uitat în curând, în timp ce alții susțin că este viitorul divertismentului. În timp ce ambele părți au unele argumente destul de solide, credem că VR este aici pentru a rămâne, numai dacă există din ce în ce mai multe produse hardware și software pentru VR care apar în fiecare zi.
VR cazinouri in Curand Share on Pinterest

Cu toate acestea, în timp ce industria jocurilor video a urcat rapid pe trenul VR, împreună cu platformele de partajare video și imagini, o mare parte din sectorul divertismentului încă ezită. Cinematografele, de exemplu, au început doar să ofere experiențe VR în urmă cu mai puțin de doi ani și sunt încă puține și departe. În ceea ce privește cazinourile VR, există doar o câteva și nu au un succes la fel cum s-ar fi așteptat.

Însă, interesul pentru tehnologia VR continuă să crească, atât în sectorul jocurilor de noroc, cât și în afara acesteia. Dar, suntem aici pentru a vorbi despre cazinouri, să ignorăm restul (cel puțin într-o măsură) și să ne concentrăm asupra sarcinii disponibile. Având în vedere că VR este viitorul foarte probabil al industriei, să aruncăm o privire la ce ar putea deveni cazinourile VR și la ce ar avea nevoie pentru a ajunge în topul scenei de jocuri online.

Ce vor avea nevoie cazinourile VR pentru a avea succes?

În prezent, tehnologia VR se adresează în mare parte jucătorilor și există un motiv foarte simplu pentru asta. Oamenii joacă jocuri video pentru a scăpa de realitate și pentru a experimenta ceva ce nu pot altfel. Vrei să tragi în roboți pe străzile unui oraș? Robo Recall v-a acoperit.

Ce zici de pilotarea USS Enterprise? Star Trek: Bridge Crew este exact ceea ce aveți nevoie . Dacă te uiți la cele mai vândute jocuri video pentru VR, acestea oferă aventuri captivante, pline de acțiune, pe care nu le poți recrea în lumea reală. Cu excepția Job Simulator , desigur, ceea ce sugerează exact titlul său.

Majoritatea jucătorilor online, însă, nu au platformele de jocuri puternice pe care le deține audiența actuală VR. Platformele VR mobile sunt, de asemenea, un lucru, dar potrivit YouGov.co.uk, acum un an doar 6% din populația britanică deținea căști VR mobile. Cu toate că numerele au crescut, nu ne putem imagina că au făcut-o mult. Mai mult, platformele VR mobile nu sunt pur și simplu suficient de puternice pentru a oferi atmosfera imersivă a unui cazinou de top.

La sfârșitul zilei, cazinourile VR vor trebui să vizeze pasionații de jocuri video actuale și să le transforme în parioro sau vor trebui să se ocupe doar de jucătorii actuali care au un sistem, suficient de puternic pentru a susține VR.

Ruleta la cazinou VR

Cu toate acestea, există și o a treia opțiune, și asta ar fi să aștepți pur și simplu. VR este o concepție încă foarte nouă, iar cerințele sale de sistem ar putea părea destul de descurajante pentru proprietarul mediu de PC. Cu toate acestea, dezvoltarea hardware-ului computerului se mișcă într-un ritm rapid, astfel încât platformele care pot susține ofertele VR actuale ar putea deveni norma foarte curând. Acesta este momentul cel mai probabil pentru VR să devină o caracteristică obișnuită, în loc de un truc scump. De asemenea, ar fi cel mai bun moment pentru a intra puternic pe piață cu orice formă de divertisment, cazinouri online incluse.

Și dacă se va întâmpla ca VR să nu rămână suficient de mult timp, operatorii de cazino care au ales să aștepte, vor economisi niște bani până la urmă. Dezvoltarea VR nu este ieftină, totuși, atunci când vine vorba de obținerea de profituri, poate fi adesea o afacere hit-and-miss.

Cazinouri VR actuale

Când vine vorba de ofertele actuale pentru cazinourile VR, există foarte puține dintre care să alegeți. De fapt, sunt doar două care merită menționate.

Primul se numește SlotsMillion și, după cum probabil puteți ghici, oferă jocuri slot. Acestea includ unele dintre cele mai cunoscute jocuri din industrie, cum ar fi Starburst și Gonzo’s Quest, dar transportate într-un mediu 3D VR. Cu toate acestea, majoritatea sunt doar aceleași jocuri 2D, jucate pe ecrane virtuale din spațiul 3D. Ceea ce ne gândim când auzim „sloturi VR” este ceva mai imersiv. De asemenea, SlotsMillion este disponibil numai pentru Oculus Rift. Cu toate acestea, dacă nu dețineți căști VR, puteți să-l jucați pe computer în 3D obișnuit.

Dacă sunteți fan site-uri de poker online și jocuri, aveți și o opțiune. Casino VR este disponibil pe Oculus Rift, Samsung Gear VR și Daydream. În prezent oferă doar poker, dar foaia de parcurs pentru dezvoltare include și alte jocuri populare de cazino. Mai mult, vine cu multiplayer multi-platform, astfel încât jucătorii de pe diferite platforme VR pot juca împreună. De asemenea, este mult mai imersiv, datorită chatului vocal spațial și avatarurilor 3D care imită mișcările jucătorilor.

Desigur, toate cazinourile VR au o pondere corectă a problemelor și acest lucru este complet normal. Până la urmă, tehnologia este încă în mare parte neexplorată, dezvoltatorii nu au avut șansa să câștige experiență cu ea, iar hardware-ul nu este încă deloc. Așadar, vor apărea erori și sclipici. Și totuși, acest lucru nu face ca experiența VR să fie mai puțin impresionantă în niciun fel.

Ce urmează în continuare?

Pe măsură ce hardware-ul VR se dezvoltă în continuare, la fel și soluțiile software care vin cu acesta. Există încă mult timp înainte ca realitatea virtuală să ajungă în mainstream , dar se îndreaptă încet spre ea. Dezvoltatorii continuă să experimenteze cum să abordeze cel mai bine tehnologia, astfel că vor dobândi și mai multă experiență și know-how.

Cu toate acestea, atunci când toate piesele vor fi puse cap la cap, în viitorul apropiat, ne putem aștepta la unele lucruri grozave. Mergând la cazinou nu vă va cere să vă scoateți pijamalele sau chiar să vă părăsiți casa. Veți putea juca niște blackjack cu mize înalte din confortul propriei canapele, cu o ceașcă de cafea proaspăt fabricată de marca preferată.

Mai mult, tehnologia VR permite dezvoltatorilor să creeze experiențe imposibile pentru jucători. Vrei să joci blackjack într-o peșteră plină de dragoni? Sau, poate, jucați câteva cărți în Egiptul Antic? Ce zici de ruletă în gravitație zero? Bine, ultimul nu va funcționa destul de mult, întrucât gravitația este o mare parte a ruletei, dar ai prins ideea.

Cu toate acestea, va trece mult timp înainte ca și cazinourile terestre să simtă presiunea să rămână competitive. Tehnologia VR este încă la multe decenii de a recrea cu exactitate senzația tactilă de a gestiona o adevărată stivă de jetoane sau de a atinge spatele lucios al unei cărți de joc. Iar cei care nu le pasă de sentimentul unui adevărat cazinou s-au mutat mult timp online. Totuși, cine știe ce se va întâmpla peste 100 de ani.

Ultimele articole

Lightning Baccarat

Publicat la: 12 Aprilie 2024

Locații Airbnb Atlantic City

Publicat la: 5 Aprilie 2024

VEZI TOATE POSTĂRILE