Ce este Stadion Blackjack?

Autor: Dan Miro
Stadionul Blackjack se răspândește lent peste SUA, cazinourile din Las Vegas, Connecticut și California oferind deja acest nou mod de joc. Este un amestec între blackjack-ul obișnuit și blackjack-ul online - există un dealer live, dar joci din console similare cu mașinile de poker video. Acest lucru permite unui număr mare de jucători să participe în același timp - 44 în majoritatea cazinourilor, deși teoretic software-ul ar putea suporta peste 300 de terminale. Stadionul Blackjack este considerat alegerea perfectă pentru grupuri mari , cupluri și persoane care nu le place jocul unei mese reale.
Stadionul Blackjack-un nou trend Share on Pinterest

Consolele sunt, de obicei, aproape una de cealaltă, dar experiența este cu totul diferită de cea obișnuită și există mai multe interacțiuni între jucători. Dacă doriți să vă aflați în singurătate atunci când jucați, există o altă opțiune pentru voi – dați un clic la cele mai bune site-uri de blackjack online, o listă pe care am compus-o, pe baza judecății noastre profesionale.

Prezentare generală a regulilor

În Stadionul Blackjack, dealerul stă, de obicei, pe un mic podium cu mașina de amestecare lângă el ; consolele jucătorilor ar putea fi situate în fața podiumului, în jurul lui – sau peste tot în cazinou. De fapt, unii joacă Stadion Blackjack, gândindu-se că aceasta este ceva asemănător unei arcade, fără să fie conștienți că există un dealer live care își trage cărțile. Iată cum ar urma o sesiune obișnuită:

  • Alegeți o consolă și faceți o depunere pe ea. Unele cazinouri oferă bonusuri gratuite pentru pariuri, altele nu.
  • Depinde de tine în ce runde vei pune un pariu. Trebuie să selectați cipuri virtuale la fel ca în blackjack-ul online. Limitele pariului variază de la cazinouri diferite, dar experiența noastră arată că pariul minim este de obicei mai mic decât cel de la mesele obișnuite. De asemenea, aveți de multe ori șansa de a alege un dealer, deoarece ar exista mai multe disponibile.
  • Când începe o rundă de Stadion Blackjack, dealerul atrage 3 cărți – una pentru el, iar celelalte două pentru jucători. Aceste două cărți sunt mâna comună de plecare pentru TOȚI jucătorii.
  • După ce ați văzut mâna prin consolă, aveți la dispoziție 30 de secunde pentru a lua o acțiune – a lovi, a sta, a dubla, a s-a despărțit sau (dacă cazinoul o permite) predarea.
  • Distribuitorul continuă apoi să deseneze așa-numitele cărți „comunitate” – ele sunt partea care pare să confunde jucătorii cel mai mult. Este posibil ca dealerul să fie nevoit să deseneze mai multe cărți, dar modul în care sunt numărate este decis individual pe baza deciziilor jucătorului. Software-ul gestionează toate acestea în mod automat, așa că este mai bine să nu-l răsturnați și să urmați ce se întâmplă pe ecran.
  • Iată un exemplu rapid: să spunem că jucătorul A și jucătorul B au o mână inițială de 16 față de „10” al unui dealer. Jucătorul A dorește să obțină o lovitură, în timp ce jucătorul B decide să stea în picioare. Prima carte de „comunitate” pe care dealerul o trage este 4. Pentru jucătorul A, i se adaugă mâna (un hit), care îi aduce totalul la 20; cu toate acestea, de când jucătorul B a decis să stea în picioare, pe consola sa, cardul este adăugat la mâna dealerului, aducându-l până la 14. A doua carte pe care dealerul o atrage este 7. Deoarece jucătorul A a decis, de asemenea, să stea după 20 de ani, pentru ambii jucători, cartea este adăugată în mâna dealerului. Pentru jucătorul A, acest lucru aduce rezultatul final la 20-17, și câștigul său; pentru jucătorul B însă, acest lucru aduce rezultatul la 16-21 și o pierdere.
  • Există o mulțime de variante de regulă care sunt decise chiar de cazinourile. În unele locuri, blackjack plătește 3: 2, dar la altele – 6: 5. Nu există nicio regulă Peek, dar în majoritatea locurilor, un blackjack al unui dealer nu face decât să pierdeți miza inițială, în timp ce pariurile suplimentare datorate dublării sau divizării sunt returnate în sold. De asemenea, pot fi disponibile un număr de pariuri laterale. Nu toate cazinourile permit predarea; cu toate acestea, o limitare obișnuită va fi aceea că puteți avea doar 3 perechi împărțite – ecranul pur și simplu nu poate afișa mai mult decât atât.

Ce înseamnă totul?

După cum vedeți, având în vedere că sistemul este complet personalizabil, majoritatea regulilor sunt stabilite de cazinou , astfel încât acestea pot varia de la locație la locație. Cei mai mulți jucători cu experiență ar urî salariul de blackjack 6: 5, dar apoi din nou – l-ai urî și pe o masă obișnuită. Dacă te uiți dincolo de utilaje, Blackjack Stadium ar trebui să fie considerat la fel ca orice alte jocuri de blackjack. Cu toate acestea, există două lucruri importante în afara regulii care o fac să iasă în evidență: joc rapid și fără a face nicio înțelegere.

Rundele de Blackjack pe stadion tind să meargă repede foarte – datorită sistemului, sunt distribuite mai puține cărți, iar consolele procesează rezultatele mult mai rapid decât un dealer. Există, de asemenea, mai puțin loc pentru erori și întregul joc este foarte eficient. Dezavantajul – primești mai puțin timp pentru gândire. Există aproximativ jumătate de minut între runde, dar, de obicei, aveți 10-15 secunde pentru a vă planifica mișcarea. Dacă nu apăsați butonul corect la timp, sistemul va decide automat dacă doriți să stați. Acest lucru poate fi destul de stresant, în special pentru jucătorii fără experiență.

Lipsa de comentarii negative ale jucătorilor la întâmplare poate fi totuși un balsam pe nervi. După cum știți bine, așezarea la o masă de blackjack poate duce la o camaraderie și o distracție minunată – dar întreaga experiență poate fi distrusă de un „pro” care este hotărât să critice fiecare decizie pe care o luați, mai ales dacă stau pe locul 3. Stadionul Blackjack permite mai multor persoane să participe la joc, dar limitează de fapt interacțiunile – deciziile dvs. nu afectează tragerea cărților în niciun fel .

Desigur, întregul sistem este, de asemenea, o veste proastă pentru contoarele de cărți – dar în zilele noastre, majoritatea cazinouri online și locațiile terestre păstrează o atenție asupra jucătorilor avantajoși și interzicerea directă ei din incinta. La dracu, chiar Ben Affleck nu poate prinde o pauză.

Blackjack-ul Stadion amenință Blackjack-ul obișnuit?

Blackjack Stadion este o noutate curioasă asupra jocului clasic , iar fanii cazinourilor ar trebui să-i dea drumul când se află într-o călătorie de jocuri de noroc. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj este și cea mai mare slăbiciune a sa – Stadionul Blackjack se simte diferit. Acest lucru ar putea oferi jocului propria sa nișă, dar nu va amenința masa de blackjack vechi.

Verdict  Stadion Blackjack

Cu toate acestea, pe termen lung, lucrurile nu sunt cu siguranță atât de sigure. Așa cum am spus deja, Cazinourile VR sunt doar unul dintre lucrurile noi despre care vom auzi din ce în ce mai mult în următoarele câteva decenii. Stadionul Blackjack se încadrează în noua matriță care va contura viitorul. Permite aglomerarea mai mare cu dealeri mai puțini , limitând astfel cheltuielile cazinourilor; între timp, elementul consolei ar putea face ca jocul să fie un succes cu milenii. Citește și despre ce investiții se fac în promovarea brandurilor de gambling din UK. Sumele sunt mai mari decât cele de amenajare ale unui imobil ca acesta. 

Întrebarea este dacă acest hibrid se va dovedi de succes? Blackjack Stadion are caracteristici de tip blackjack obișnuit și online , dar se află undeva între ele. Deși este sigur că cazinourile din cărămidă și mortar vor continua să funcționeze, cea mai mare remiză a acestora comparativ cu cazinourile online va fi, fără îndoială, factorul social. Stadionul Blackjack pur și simplu nu are aceeași magie ca o masă obișnuită de blackjack.

Ultimele articole

Lightning Baccarat

Publicat la: 12 Aprilie 2024

Locații Airbnb Atlantic City

Publicat la: 5 Aprilie 2024

VEZI TOATE POSTĂRILE