Daniel Negreanu - Ce știm despre El?

Autor: Dan Miro
Johnny Moss, Doyle Brunson, Phil Hellmuth, Erik Siedel, Phil Ivey - pokerul are propriile legende, fiecare câștigându-și reputația la masă. Cu toate acestea, puțini sunt la fel de cunoscuți ca Daniel Negreanu, care are o urmă lăsată și distinctă cu scrierea și activitatea sa socială. Cana lui prietenoasă este atât de frecventă în timpul evenimentelor,, cu care majoritatea fanilor de poker s-au familiarizat. Iubește-l sau urăște-l, dar Negreanu este considerat unul dintre cei mai mari. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre el și cum a urcat pe vârful lumii pokerului, aruncați o privire la fișierul nostru de informații și aflați totul despre valoarea netă, viața de dragoste, succese de poker, rolurile de film și mesaje sociale.
Jucătorul de poker Daniel Negreanu Share on Pinterest

Daniel Negreanu valoare netă

Iată întrebarea de milioane de dolari!

Sau câteva milioane, de fapt.

Nimeni nu știe câți bani a obținut Daniel Negreanu – asta este informație privată și nu ar trebui să crezi pe nimeni, care pretinde contrariul. Oamenii au încercat să facă o estimare aproximativă pe baza câștigurilor sale, cu rezultate destul de mixte. Unele site-uri ar pretinde că are în jur de 12 milioane de dolari pe bankroll-ul său, în timp ce alții ating o cifră mai apropiată de 50 de milioane de dolari . Diferența dintre aceste sume nu este mare – dacă ignorăm în mod convenabil numărul mare de zerouri din spatele fiecărei cifre.

‘De la patru ani, am crezut că voi fi bogat. I-am spus mamei că voi construi o casă din bastoane Popsicle și că o să mă mut în California. ‘- Daniel Negreanu

Adevărul este, ca întotdeauna, undeva la mijloc. Dacă stai jos și începi să calculezi diferența netă dintre câștigurile și pierderile turneului lui Negreanu, atunci vei ajunge la o sumă mai aproape de 12 milioane de dolari. Cu toate acestea, există o ușoară problemă cu această linie de gândire – priceputul canadian are o mulțime de surse de venit suplimentare. Înțelepciunea sa i-au asigurat o popularitate uriașă și l-au transformat într-una dintre chipurile jocului de poker, care este legat de o mulțime de sponsorizări și apariții în emisiuni TV, fluxuri live și chiar filme! De asemenea, Negreanu s-a dovedit a fi un scriitor proliferat și susține că a fost ocupat cu investiții în ultimii ani. Poate că valoarea sa netă nu a atins încă 50 de milioane de dolari, dar bănuim că această cifră este o reprezentare mult mai exactă a succesului său.

Aceasta nu este o mică probă pentru un tip care și-a început viața în Toronto, fiind cel mai mic copil dintr-o familie de imigranți români. Nu prea face lista noastră cu cei mai bogați jucători din lume, dar concurența este prea grea în vârf. Adevărul este că există jucători care excelează mai mult decât Daniel în poker, în timp ce alți jucători îl întrec cu pariuri sportive sau investiții pe acțiuni. Persoana sa unică și stilul său de viață îl diferențiază de restul și îi permite să lase o moștenire de durată.

Daniel Negreanu a falimentat

Daniel Negreaunu în primii ani

Da, așa este. Înainte de a câștiga faima ca „Kid Poker” și de a câștiga seria mondială de poker din 1998 (WSOP), Negreanu și-a pierdut întregul bankroll la Las Vegas.

Băiatul s-a născut în Toronto în 1974 și se pare că a avut ambiții mărețe, pentru că are o vârstă foarte tânără, atunci când susține într-unul din numeroasele sale interviuri că a dezvăluit un vis sălbatic popsicle mamei sale, când avea doar patru ani. Fiind în mod natural bun cu matematica și statisticile și interesat cu interes de jocuri de noroc, a decis să își urmeze visele și să devină un jucător profesionist la 21 de ani. A părăsit liceul, a împachetat, a lăsat totul în urmă și a pornit spre Las Vegas.

Unde a eșuat, lamentabil.

“Chiar și când am falimentat, m-am trezit a doua zi gata …. “de luptă”.” – Daniel Negreanu

Oricine este interesat să devină gambler profesionist ar trebui să fie pregătit pentru multe greutăți. Învățarea comerțului poate fi dificilă, iar cei care intenționează să câștige bani în totalitate din jocuri de noroc, se vor confrunta cu momente slabe, în anumite momente ale carierei lor, indiferent cât de buni ar fi. Lucrul important pentru Negreanu a fost că nu a renunțat după prima sa încercare nereușită. S-a întors la Toronto și și-a muncit din greu, pentru a strânge un nou bankroll și și-a lustruit abilitățile. A fost nevoie de trei ani până când, în cele din urmă, a reușit să facă marea lui descoperire, devenind cel mai tânăr om din istorie care a câștigat WSOP – și de atunci, lumea îl cunoaște drept „Kid Poker”.

Lista onorurilor

Pentru a deveni o parte a Poker Hall of Fame, trebuie să înoți cu peștele mare. După cum vă puteți imagina, din CV-ul său nu lipsesc turneele. Nu ne vom deranja cu listarea tuturor realizărilor sale, deoarece acest tip a fost probabil în mai multe turnee decât își poate aminti. Iată cele mai faimoase victorii ale lui Seria Mondială de Poker, World Poker Tour și alte turnee:

Daniel Negreanu – câștigurile cele mai faimoase
Turneu An Premiu
WSOP $2,000 Pot Limit Hold’em 1998 $ 169 460
WSOP $2,000 S.H.O.E. 2003 $ 100 440
WSOP $2,000 Limit Hold’em 2004 $ 169 100
WPT $10,000 Borgata Poker Open 2004 $ 1 117 400
WPT $15,000 Five Diamond World Poker Classic 2004 $ 1 795 218
WSOP $2,000 Limit Hold’em 2008 $ 204 874
British Columbia Poker Championships 2008 C$ 371 910
WSOP A$10,000 No Limit Hold’em Main Event 2013 A$ 1038 825
WPT €25,600 High Roller No Limit Hold’em 2013 € 725 000
SCOOP $5,200 PL Omaha 2013 $ 216 000
WSOP The Big One for One Drop (2nd Place) 2014 $ 8 288 001

Viața lui amoroasă face și ea titluri de revistă

S-ar părea că la vremea în care Daniel Negreanu s-a dedicat pokerului – la vârsta de 16 ani – a decis, de asemenea, că îi plac foarte mult femeile. Această convingere pare să fi fost continuată, pentru că viața lui de dragoste s-a transformat într-o poveste destul de mare – fiind o vedetă de poker pare să fi ajutat în această privință, chiar dacă Daniel a declarat că s-a întălnit cu femei fără să le dezvăluie că este celebru, cel puțin până când anumiți străinii, din întâmplare, i-au aruncat in aer acoperirea, cerând să facă fotografii cu el.

La vârsta de 16 ani, Negreanu a început să se întâlnească cu Evelyn Ng din Toronto – numele vă poate fi cunoscut, pentru că este unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști canadieni de poker, iar Negreanu a jucat un rol în asta. Chiar dacă s-au despărțit, relativ timpuriu în viața lor, au rămas prieteni și a ajutat-o să-și perfecționeze abilitățile și să câștige un loc de reper al doilea loc la WPT în 2003. Cu toate acestea, spre deosebire de un alt celebru duo de jocuri de noroc, Phil Ivey și ‘Queen of Sorts’. ‘, nu au ajuns niciodată în jocul avantajos, cum ar fi sortarea marginilor – sau, cel mai puțin, nu au fost prinși!

Prietena lui Daniel Negreanu

După ce Negreanu a intrat pe scena cea mare, precum „Poker Kid”, toate prietenele sale au fost sub lumina reflectoarelor, iar aceste doamne alcătuiesc destul de bine lista. Tipul s-a căsătorit de fapt în 2005 cu Lori Lin Weber din Michigan, dar au divorțat în 2007 citând programul său ocupat ca motiv. Întrucât nu au existat scandaluri, mass-media nu a reușit cu nimic să-i spună asta, așa cum a anunțat Negreanu printr-o postare pe blog.

După încheierea căsătoriei sale, starul de poker s-a legat rapid de vedeta stea din American Pie , Shannon Elizabeth Fadal, urmată de gazda de la PokerStars, Amanda Leatherman.

Lucrurile nu s-au încheiat prea bine cu Leatherman, ceea ce a însemnat că Negreanu a căutat confort în embrionul lui Krisztina Polgar, cunoscută și sub numele de „Miss Earth Ungaria”. Până în 2013 a fost din nou singur și a luat parte la cel de-al șaselea sezon al hit-ului reality show Millionaire Matchmaker , presupunând căutarea unei fete cu personalitate, precum Anna Faris. Din păcate pentru el, steaua filmului Scary Movie nu a făcut parte din distribuție, dar s-a asortat cu o hottie blondă pe nume Lindsay Blalock. Relația lor s-a destrămat destul de repede, chiar dacă primele întâlniri au fost urmărite la televiziunea națională.

“În jurul anului 2011, eram îndrăgostit de Amanda Leatherman când mi-a sfâșiat inima. A fost o experiență foarte umilitoare. Odată cu moartea mamei mele, am început să citesc cărți despre Eckhart Tolle și să vorbesc cu cineva profesional. ”- Daniel Negreanu

Dar despre actuala iubită a lui Daniel Negreanu? Este singur sau luat?

Ei bine, lucrurile au devenit mult mai misterioase, de când echipajele TV au încetat să-l urmărească, dar cititoarele noastre nu ar trebui să-și ridice speranțele. În 2014, Negreanu s-a reunit cu hairstylist-ul Marissa Rachelle Rodney, după ce a întâlnit-o la un eveniment caritabil, iar lucrurile păreau să iasă destul de bine. Există o lipsă destul de suspectă de actualizări pe acel front recent, ceea ce a condus unele site-uri la speculații – dar cu Daniel fiind pe partea greșită de patruzeci, poate că are un viitor … stabilit?

Cărți, media și streaming

Chiar dacă nu sunteți într-adevăr fascinat de poker și nu se clasează drept jocul dvs. de jocuri de noroc, suntem oarecum siguri că ați văzut fața lui Negreanu, cel puțin o dată. La urma urmei, este unul dintre cei mai activi și urmăriți jucători. Să spunem că este un superstar, când vine vorba de poker și jucătorii din întreaga lume se uită la el.

Un star de poker mediatizat

În 2007, Daniel a decis să scrie o carte urmând exemplul lui Edward Thorp – amintiți-vă de el, tipul care a trecut de lista noastră cu cei mai mari trucuri la cazinou folosind doar abilitățile sale de matematică? Beat the Dealer Thorp a devenit unul dintre cele mai vândute cărți de jocuri de noroc și i-a adus profituri semnificative. Majoritatea jucătorilor mari au încercat să-i imite succesul, iar Negreanu nu face excepție.

El a fost destul de prolific în scurtul său scenariu de scriere, ieșind cu Înțelepciune Hold’em pentru toți jucătorii , Power Hold’em Strategie și Mai multă înțelepciune Hold’em pentru toți jucătorii . Cărțile sale au avut un succes uriaș cu jucători de poker din întreaga lume. Cu toate acestea, nu a apărut nimic nou din 2008 – se pare că și-a îndreptat atenția către platforme mai moderne și preferă să-și transmită mesajele direct fanilor. Este foarte activ pe Facebook, twitter și Instagram și chiar rulează un canal YouTube.

‘Cei mai mulți jucători caută motive să se plieze. Eu caut motive să joc. “- Daniel Negreanu

Popularitatea crescută l-a transformat într-un invitat frecvent al emisiunilor TV legate de poker atât ca jucător, cât și ca comentator. De asemenea, el a fost mult căutat de reality show-uri; Dându-și apariția în Millionaire Matchmaker , el a preluat și rolul de mentor în Rob and Amber: Against the Odds de la Fox Reality. În 2015, un întreg documentar i-a fost dedicat de Netflix. Titlul? Kid Poker desigur!

De fapt, de mic copil, Daniel Negreanu și-a dorit să fie actor, atunci când o să crescă- probabil că această etapă a venit la un moment dat după visul său din casa popsicle. Acesta este un alt lucru pe care l-a obținut vedeta de poker – el a avut de fapt camee în mai multe blockbusters de la Hollywood. Dacă acordați atenție detaliilor, îl puteți vedea jucând poker cu Gambit în X-Men Origins: Wolverine – chiar a avut îndrăzneala să-i ofere lui Hugh Jackman lui Wolverine o privire când a încercat să-l întrerupă!

Negreanu a apărut, de asemenea, alături de mai mulți alți profesioniști de poker în Lucky You și în ciudata comedie improvizată The Grand – ambele din 2007.

Hobby-uri, stil de viață și mesaje sociale

Având în vedere toate aparițiile sale publice, Negreanu a cultivat o imagine destul de puternică de-a lungul anilor. Cu toate acestea, există o diferență subtilă între imaginea simplă pe care o vedem în spectacolele de poker și omul real din spatele lor. Deci, ce știm despre Daniel Negreanu ca și persoană?

Ei bine, unul dintre primele lucruri care îmi vin în minte este faptul că este vegan. Negreanu a renunțat la carne în 2000 și a rămas complet vegan șase ani mai târziu. El a fost mai degrabă vocal în ceea ce privește alegerile sale de viață, iar unii îl consideră un pic condescendent în acest sens.

Dacă se întâmplă să-i urmărești postările, ai ști, de asemenea, că Negreanu este și un fan Hearthstone. Având în vedere actuala eresports pariuri nebune, probabil că și el câștigă bani. Abilitățile sale par să fie transferate către constructorul de punte de fantezie, deoarece a obținut statutul mult râvnit de legendar.

Ce-i place lui Daniel Negreanu

Printre celelalte pasiuni ale sale sunt golful și piscina – de fapt, înainte de a se îndrepta spre poker, a avut în vedere serios o carieră de jucător profesionist. Aceste comentariile meciului par să sugereze că este un Roger Federer fan, chiar dacă există puține confirmări în acest sens, iar principala legătură dintre cele două stele, a fost până acum, întrebarea cine câștigă mai mult.

Chiar dacă poate ieși la fel de condescendent, Daniel Negreanu pare un tip cu adevărat drăguț. Opera sa de caritate este bine documentată și se pare că nu este doar pentru spectacol. Negreanu consideră că ajutorarea celorlalți ar trebui să vă ofere o senzație călduroasă de a fi prețuit – „fuzzies”, așa cum tinde să o numească. Face parte din mai multe organizații precum „Ante Up pentru Africa”, organizează un eveniment de golf de caritate, iar mesajul pe care îl transmite tinerilor din întreaga lume – indiferent dacă vine sau nu din inimă – este unul bun. O, și din moment ce suntem siguri că ești fascinat de el așa cum suntem noi, s-ar putea să fii interesat să știi despre Vlogul lui Negreanu despre WSOPE 2019!

“Există ceva despre umanitate și despre ceea ce vreau să simt. Scrierea unui cec de 500 de dolari și neavând nicio legătură cu acesta, pare să aibă aceeași atitudine, ca să văd cu ochii mei schimbarea pe care ar putea-o face. De fiecare dată când faci ceva pentru cineva, te simți și tu bine, deci nu este un act dezinteresat. “- Daniel Negreanu

Ultimele articole

Iolanda Balaș

Publicat la: 12 Martie 2024

Lia Manoliu

Publicat la: 8 Martie 2024

Ivan Patzaichin

Publicat la: 5 Martie 2024

VEZI TOATE POSTĂRILE